Café Oline

På Nedgården har det vært handelsvirksomhet siden 1906. I dag er det 4. generasjon som eier og driver cafeen i godt samarbeid med Karianne og Tom Roger som er vertskap og tar seg av den daglige driften. Vi byr på god hjemmelaget mat, delikate lunsjretter og kortreiste delikatesser fra havet, og Café Oline har alle skjenkerettigheter.

Café Oline har hver sommer et bredt spekter av konserter og arrangementer av høy kvalitet for store og små, og i sommersesongen arrangeres quiz hver tirsdag, for hele familien.

I butikkens gamle lokaler finner du Olines Lille Kiosk hvor du kan få kjøpt ferske bakevarer, is, noe å drikke og litt snacks og godteri. Her får du også utlevert mat dersom du har bestilt takeaway.

Vi har også tilbud for kurs og konferanser og kan være vertskap for grupper opp til 25 personer. Ved fergeleiet på Nedgården har vi i tillegg to nylig oppførte hytter for utleie, komplett innredet med 2 soverom, hems, stue/kjøkken og internett.

Kommer du med egen båt til Søndre Sandøy har vi gjesteplasser i nytt og oppgradert bryggeanlegg, og her møter du Mona og Jørn som hjelper deg å finne riktig plass til din båt. Ellers kommer du til oss etter en 10 minutter deilig ferjetur fra Skjærhalden.

Velkommen!