Parkering på Hvaler
Jakten på parkeringsplass på Hvaler kan ta tid, spesielt på sommeren. Vi har derfor inngått samarbeid med parkeringsappen Voids, som hjelper både deg som har en eller flere parkeringsplasser til utleie, eller du som leter etter plass, enten for kort- eller langtidsparkering. Her kan du som utleier legge inn dine parkeringsplasser, og for deg som leter, finner du raskt hvor det er ledig, og vips...så har du dette klart før ankomst.

Hvordan går du frem?

Utleier

Har du en eller flere ledige parkeringsplasser som kan leies ut på heltid, eller i en begrenset periode, så last ned appen Voids, og registrer din plass. Med enkle tastetrykk kan du tjene penger på din plass, samtidig som du hjelper besøkende som fortvilet kjører rundt og leter, og ikke minst…du bidrar til å redusere feilparkeringer som kan være til hinder for kritisk transport. 

Har du spørsmål, så benytt kontaktskjema.

Båtplass og bobil

Parkeringsappen Voids kan også benyttes for båtplass og bobil, men har pr i dag ingen egen side. Samme fremgangsmåte som for utleie og leie av parkeringsplass.

Reserver parkeringsplass

Ønsker du å bruke tiden din på Hvaler mest mulig effektivt?  Har du opplevd å kjøre rundt for å lete etter parkeringsplass? Nå kan du reservere plass på forhånd, og nyte tiden din. Last ned appen Voids, og søk deg frem til ønsket område for å se om det er ledig plass i nærheten. 

Har du spørsmål, så benytt kontaktskjema.

Kommunens p-plasser

Hvaler Kommune disponerer flere parkeringsplasser på Hvaler, og i boksene over så finner du både retningslinjer og kart.

Vis hensyn når du kjører og parkerer på Hvaler. Det er smale veier, krappe svinger, lekende barn og dyr på din vei, samt at det skal være fremkommelig for kritisk transport.