Søk

Hvaler Musikkforening

Hvaler Musikkforening ble etablert i 2002. Vi er en liten musikkforening med 45 medlemmer. Det er både et voksenkorps, et skolekorps og et aspirantkorps.

For oss er det å spille i korps samhold, vennskap og mye moro. Her er det ikke noen reservebenk, for hos oss er alle med uansett nivå. Vi tar vare på hverandre samtidig som vi har musikalsk utvikling for den enkelte.

For de unge har vi et tett samarbeid med kulturskolen i Fredrikstad og Hvaler, og her får de individuell undervisning på sitt instrument.

Hvaler Musikkforening har ikke mye dugnad for medlemmer eller foresatte. Det er ikke noe kakelotteri eller loppemarked. Vi har et sommerlotteri og en basar der medlemmene må bidra.

Aspirantkorpset ble etablert i 2021 og består av 14 musikanter. Rekruttering til aspirantkorpset var fra vår sommerskole og et samarbeidsprosjekt med den nye Hvaler barne- og ungdomsskole. Aspirantene har sine øvelser på tirsdager rett etter skoleslutt i kulturskolens lokaler i Hvalerhallen, under ledelse av Ingse Tvedt. Øvelsen avsluttes mellom kl 15.00-15.15. Vi begynner samlingene med litt varm mat før vi leker og jobber med musikk. Barna kan ta skolebussen hjem etter endt samling.

Skolekorpset ble etablert i 2018. Våre unge musikanter er fra 7 til 15 år og består i dag av 12 musikanter og noen voksne støttespillere. Skolekorpset har sine øvelser på tirsdager kl 16.30 til 18.15 i kulturskolens lokaler i Hvalerhallen, under ledelse av Ingse Tvedt.

Voksenkorpsets medlemmer er fra 16 til 76 år. De har sine øvelser på tirsdager fra kl 18.30 til 21.30, i kulturskolens lokaler i Hvalerhallen under ledelse av Iver Vatvedt.

Hvaler kommune er vår arena og vi spiller på alle typer arrangementer fra 1. og 17. mai, havnefestival, eplefestival, juletrefest, julemesser, julegrantenning og konserter vår og høst mm. Vi samarbeider gjerne med andre organisasjoner og Hvaler kommune.

Har du eller dine barn lyst til å spille sammen med oss så ta kontakt. Hos oss er du velkommen enten du har spilt et instrument tidligere eller bare har lyst til å begynne å spille et instrument.