Søk

Vi omsetter ideér til handling

Om oss

Ditt Hvaler skal gi deg en oversikt over hva Hvaler har å by på av handel og næringsliv, aktivitet og opplevelse og ellers all den informasjon du trenger lokalt. Vi brenner for å fremme og synliggjøre alt det fine Hvaler har å by på, enten du er fastboende eller besøkende, og vi har klokketro på at samarbeid på tvers gir det beste resultat. Ved å dele informasjon, kunnskap og kompetanse vil vi alle kunne presentere Hvaler på sitt beste.

Historien bak

Ideén bak konseptet Ditt Hvaler ble født for flere år siden av Harald Smedal (1936-2020). Hans visjon var å samle og synliggjøre all aktivitet på en destinasjon i en plattform, både kommersiell, kommunal og frivillighet for å gjøre det enkelt for brukere å navigere i kortreiste tilbud. Sammen med teamet i Tenk Digitalt og Cloudnames ble plattformen til, og er nå lansert gjennom Ditt Hvaler i versjon 2.

Vi håper du vil oppleve denne siden som et godt verktøy og hjelpemiddel for å finne det du trenger på Hvaler. 

Anne Cedervall

Daglig leder

Vårt mål

Teamet bak Ditt Hvaler har bred kompetanse, og vi vil gjøre vårt ytterste for løpende å utvikle og designe plattformen slik at brukeropplevelsen blir optimal. Det skal være enkelt å finne frem til det du trenger på Hvaler. Med de beste innenfor den tekniske og digitale utviklingen i Tenk Digitalt og Cluodnames, i samarbeid med Opplev Hvaler som har den lokale kunnskapen og som kvalitetssikrer innholdet, håper vi å kunne gi deg det verktøyet du trenger for å finne akkurat det du lurer på. Vi har også tett dialog med Hvaler Kommune, og Hvaler Næringsforening som benytter plattformen i sin promotering av næringslivet på Hvaler.

For og til enhver tid kunne presentere Hvaler på den beste måten trenger vi din hjelp, så har du forslag til forbedringer så vil vi gjerne høre fra deg. Vi blir ikke bedre enn den opplevelsen du har med Ditt Hvaler.

Teamet bak Ditt Hvaler

Jan Sollid Storehaug

Styreleder

Jan Sollid Storehaug

Jan er daglig leder i Tenk Digitalt AS og teknologientusiast, og en erfaren seriegründer med velkjente suksesser. Han har lang erfaring som leder for norske og internasjonale selskaper. Noen kjente er Digital Hverdag (Bouvet), RiksNett (Telia Internett) og DotGlobal. Jan er arbeidende styreleder, har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og bred erfaring fra skalering og internasjonale lanseringer.  Han er også en erfaren foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt, og involvert i en rekke start-up selskaper.

Anne Cedervall1

Daglig leder

Anne Cedervall

Anne har lang erfaring fra næringslivet, både innenfor data/IT sikkerhet og forbrukermarkedet. I tillegg til mange års ledererfaring, forvaltning av internasjonale avtaler, salg og markedsføring, har Anne også lang erfaring i bruk av, og søken etter gode destinasjonsplattformer privat, da hun har vært på flere ekspedisjonsturer rundt i verden. Hun vet hvor skoen trykker, og hva brukerne ser etter. Anne driver også selskapet AC Experience AS, kjent som Opplev Hvaler, og er også daglig leder i Hvaler Næringsforening.

Pål Storehaug1

Leder for utvikling

Pål Storehaug

Pål er CEO i Cloudnames og leder av utviklingsavdelingen i Tenk Digitalt AS. Pål er også seriegründer som bor og leder sitt arbeid fra Malta. Han har lang erfaring fra jobb i store globale selskaper som Apple, Xerox og Telenor, og har også vært CEO i flere selskaper. På fritiden liker han å seile, male og å lage skulpturer, og med et kunstnerisk øye har han en stor forkjærlighet for layout og design, noe Ditt Hvaler nyter godt av.

Rolf Smedal1

Investor

Rolf Smedal

Rolf er utdannet Siv.Ing., og har 30 års teknisk- og ledererfaring i flere selskaper. Han viderefører sin far Harald sitt engasjement for miljø og bærekraft gjennom videreutviklingen av konseptet Ditt Hvaler som skal gi kortreiste opplevelser til forbrukerne. 

Bilde

Prosjektleder

Simen Lied

Simen er lidenskapelig opptatt av utvikling og teknologi. Han elsker alle utfordringer han får med API´er, AI og integrasjon. Simen holder oversikt over utviklingsplanen og leder utviklingsteamet.

Chairman of the board

Jan Sollid storehaug

Jan is general manager of Tenk Digitalt AS and a technology enthusiast. He is an experienced serial entrepreneur with well-known successes, and has extensive experience as a manager of Norwegian and international companies.

Vi samarbeider med

hvaler kommune logo nbg
hnflogo-1
base_logo_transparent_background
tenk-digitalt-new-logo-blue