Om oss

Ideén bak Pakk Opp ble født for flere år siden av Harald Smedal (1936-2020). Hans visjon var å samle og synliggjøre all aktivitet på en destinasjon i en plattform, hvor all oppføring skulle være gratis. Alt fra lag, foreninger, frivillighet, aktivitet og opplevelse, til kommunale tjenester og kommersielt næringsliv. Sammen med teamet i Tenk Digitalt og Cloudnames ble plattformen Pakk Opp til, og vinteren 2021 ble selskapet flyttet til Hvaler, nærmere bestemt Bølingshavn, hvor styreleder Jan Sollid Storehaug har sin base. Vår målsetning med Pakk Opp er å gjøre det enkelt for brukerne å finne frem i mangfoldet på Hvaler. Øyriket er ikke stort, men det er et hav av muligheter. Vi ønsker å fremme den store dugnadsånden, sette lokalt næringsliv først, og vise frem alle de flotte perlene som befinner seg mellom skog, svaberg og hav.

Teamet bak Pakk Opp har bred kompetanse, og vi skal utvikle og designe plattformen slik at våre brukere raskt og effektivt finner den informasjonen som søkes. Vi samarbeider med profesjonelle aktører innenfor utvikling, som bl.a. Tenk Digitalt og Cloudnames, som har lang erfaring med utvikling av automatiserte plattformer. Med på laget har vi Opplev Hvaler, som innehar den lokale kunnskapen som må til for å kvalitetssikre innholdet, samtidig som vi har en god dialog med Hvaler Kommune, som bidrar med kunnskap og nettverk, sett i et næringsutviklingsperspektiv, og Hvaler Næringsforening, som er et samlende organ for næringslivet på Hvaler. Vi har klokketro på at samarbeid på tvers gir det beste resultatet, og ved å dele informasjon, kunnskap og kompetanse vil vi kunne presentere det beste Hvaler har å by på.

Hvem er vi...

Jan Sollid Storehaug
Styreleder

Jan er daglig leder i Tenk Digitalt AS og teknologientusiast. Han er en erfaren seriegründer med velkjente suksesser, og har lang erfaring som leder for norske og internasjonale selskaper. Noen kjente er bl.a. Digital Hverdag (Bouvet), RiksNett (Telia Internett) og DotGlobal. Jan er arbeidende styreleder, har dyp innsikt i digitaliseringsprosesser og bred erfaring fra skalering og internasjonale lanseringer. Han vil jobbe med kommersialisering og som prosjektleder for plattformutviklingen. Han er også en erfaren foredragsholder, både nasjonalt og internasjonalt, og involvert i en rekke start-up selskaper.

Anne Cedervall
Daglig leder

Anne har lang erfaring fra næringslivet, både innenfor data/IT sikkerhet og forbrukermarkedet. Hun har i mange år jobbet med forvaltning av internasjonale avtaler, salg og markedsføring. Anne har også lang erfaring i bruk av, og søken etter gode destinasjonsplattformer privat, da hun har vært på flere ekspedisjonsturer rundt i verden. Hun vet hvor skoen trykker, og hva brukerne ser etter. Anne driver også selskapet AC Experience AS, kjent som Opplev Hvaler, som leverer aktivitet og opplevelse, samt prosjektledelse. Anne er også daglig leder i Hvaler Næringsforening.

Kathrine Garshol
Innhold og marked

Kathrine er utdannet fagoversetter, og tilbragte et studieår i England i løpet av utdanningstiden. Etter endte studier begynte hun å jobbe for Tenk Digitalt som oversetter og tekstforfatter. Kathrine jobber ofte i kulissene, og fyller rollen som ghost writer for ulike kunder og prosjekter. Hun er opptatt av godt språk, og at tekstene hun skriver skal gjenspeile bedriftene hun skriver for. Hos Pakk Opp har hun ansvar for å fylle tjenesten med innhold, og å drive trafikk til tjenesten med sosiale medier, søkemotorer og e-post.

Simen Lied
Leder for utvikling

Simen er lidenskapelig opptatt av utvikling og teknologi. Han elsker alle utfordringer han får med API´er, AI og integrasjon. Simen holder oversikt over utviklingsplanen og leder utviklingsteamet.

Rolf Smedal
Siv.ing.

Rolf er utdannet Siv.Ing., og har 30 års teknisk- og ledererfaring i flere selskaper. Han viderefører Haralds engasjement for miljø og bærekraft gjennom videreutviklingen av sin fars Pakk Opp konsept. 

Vi samarbeider med

CBRE_Group_logo.png
ringnes_logo.png

Her er vi